آتش‌سوزی یک منزل مسکونی در نیشابور، جان زن را گرفت (۲۹ تیر ۱۴۰۳) مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران: زائران اربعین بلیت را رفت‌وبرگشت تهیه کنند واژگونی پژو ۴۰۵ در محور نیشابور_مشهد ۷ مصدوم برجای گذاشت (۲۹ تیر ۱۴۰۳) مدیرعامل فرودگاه امام خمینی (ره): پرواز‌های این فرودگاه بدون هیچ اختلالی در حال انجام است تصادف در بردسکن ۴ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۲۹ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (جمعه ۲۹ تیر ۱۴۰۳) | تداوم روند تدریجی افزایش دما در استان خزانه‌داری کل کشور: بدهی دولت به تأمین‌اجتماعی، ۱۶۰ هزار میلیارد تومان است تداوم بارش باران و وقوع رعد‌وبرق در برخی استان‌ها (۲۹ تیر ۱۴۰۳) خبر جدید تامین اجتماعی درباره صدور حکم جدید بازنشستگان | متناسب‌سازی طبق قانون اجرایی می‌شود (۲۹ تیر ۱۴۰۳) بازنشستگان در انتظار صدور احکام حقوق | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی را زودتر واریز کنید زلزله ۷.۴ ریشتری شمال شیلی و مرز آرژانتین را لرزاند (۲۹ تیر ۱۴۰۳) کشف ۴۷ هزار عدد قرص غیرمجاز در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۳) ماجرای فرود خبرساز پرواز تهران - کرمان چه بود؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۳) سه برند غیرمجاز ماسکهای زیبایی اعلام شد هنگام گرمازدگی از استامینوفن استفاده نکنید حریق سوپر مارکت در خیابان پیامبر اعظم حادثه آفرید (۲۸ تیر ۱۴۰۳) سقط جنین زن سرایدار با لگد دردناک همسایه سنگدل دعوا بر سر شارژ ساختمان به قتل خونین انجامید قتل دلخراش دختردایی پنج ساله+جزییات حریق انبار روغن در مشهد با تلاش آتش‌نشانان اطفا شد همراهی شیطانی مادر و دختر برای قتل مرد میانسال وزارت بهداشت: پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی در امنیت کامل برگزار شد
سرخط خبرها

۳۰۰ خانوار در روستای ابوالفضل خوزستان در آستانه آواره گی | می‌خواهند خانه‌هایمان را بر سرمان خراب کنند

  • کد خبر: ۴۰۹۶۹
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۵
۳۰۰ خانوار در روستای ابوالفضل خوزستان در آستانه آواره گی | می‌خواهند خانه‌هایمان را بر سرمان خراب کنند
داستان از این قرار بوده است که با شکایت بنیاد مستضعفان، مأموران انتظامی خیلی ناگهانی به‌سراغ اهالی این روستا می‌روند و خواهان بازپس‌گیری سکونتگاه‌های آن‌ها می‌شوند. سکونتگاه‌هایی که بنیاد مستضعفان حالا بعد از سکنی‌گزیدن سی‌چهل‌ساله اهالی آن، ادعای مالکیت آن‌ها را دارد
محبوبه عظیم زاده | شهرآرانیوز؛ «شورای تامین استان، شهرداری و دادستانی گفته بودند این‌ها زمین خوار هستند وگرنه بنیاد مستضعفان زمین زیادی دارد که در تصرف مردم است، ولی در هیچ جا چنین رویه‌ای ندارد که قلع و قمع کند.» این‌ها بخشی از صحبت‌های پرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان است که پیش از این هم به‌علت صحبت‌هایش درباره املاک بنیاد مستضعفان تیتر یک رسانه‌ها شده بود؛ او این صحبت‌ها را در واکنش به اتفاقات مربوط به روستای ابوالفضل گفت.

موضوعی که حتی یقه خبرنگار خبرگزاری مهر، متعلق به سازمان تبلیغات اسلامی را هم که برای اولین مرتبه این گزارش را رسانه‌ای کرد، گرفت. او بازداشت شد، اما اکنون با قید کفالت آزاد شده است.
«می‌خواهند خانه‌هایمان را بر سرمان خراب کنند.» این جمله‌ای از سوی یکی از ساکنان روستای ابوالفضل است. از چهارشنبه پنجم شهریور است که ویدئو و تصاویری از درگیری‌هایی در روستای ابوالفضل خوزستان، در نزدیکی شهر اهواز و کنار جاده کمربندی قدیم به اندیمشک، در فضای مجازی به چشم می‌خورد.
 
به‌ظاهر داستان از این قرار بوده است که با شکایت بنیاد مستضعفان، مأموران انتظامی خیلی ناگهانی به‌سراغ اهالی این روستا می‌روند و خواهان بازپس‌گیری سکونتگاه‌های آن‌ها می‌شوند. سکونتگاه‌هایی که بنیاد مستضعفان حالا بعد از سکنی‌گزیدن سی‌چهل‌ساله اهالی آن، ادعای مالکیت آن‌ها را دارد و از سویی دیگر، برخی اهالی روستا نیز اسنادی دارند که نشان می‌دهد حدود ۴۰ سال است که در این منطقه ساکن هستند. حالا در جریان رسیدگی به این اختلاف‌ها برای ۱۳۰ نفر از اهالی این روستا در دادگاه انقلاب پرونده‌هایی تشکیل شده است.
 
روابط عمومی بنیاد مستضعفان در همان روز پنجشنبه بیانیه‌ای را منتشر کرد و گفت به‌محض اطلاع از درگیری‌هایی که در این روستا رخ داده است، اجرای احکام صادرشده برای تخریب سکونتگاه‌های روستاییان متوقف شده است. در بخشی از این بیانیه آمده است: «به‌دنبال توقف اجرای احکام صادرشده، مقرر شد با همکاری کمیته امداد امام‌خمینی (ره) در ۲ هفته، خانواده‌های محروم ساکن این اراضی شناسایی شوند و پس از فراهم‌شدن زمینه انتقال این خانوار‌ها به منطقه‌ای مسکونی و تأمین هزینه پیش‌پرداخت مسکن این خانوار‌ها از سوی بنیاد مستضعفان، اجرای احکام قانونی درباره این اراضی انجام شود.»
 
اتفاقی که بهتر بود زودتر رخ بدهد و البته باید بنیادی‌تر به آن پاسخ داده شود که تقسیم اراضی روستا‌هایی که به بنیاد تعلق دارد، با چه سازوکار و بر چه مبنایی انجام می‌شود. سؤالی که سید پرویز‌فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان، در برنامه پرسروصدای تلویزیونی‌اش هم پاسخ مشخص و دقیقی به آن نداد. با این حال هرچه که هست خیلی‌ها به همین راه حل بنیاد مستضعفان هم انتقاد دارند. اینکه مردم ۴۰ سال است در این منطقه زندگی می‌کنند و حالا تغییر محل سکونت آنان هزینه اضافی است.

روستای ابوالفضل نزدیک به ۳۰۰ خانوار دارد و محرومیت آن چیزی نیست که بخواهد از چشم‌ها و نگاه‌ها دور یا مخفی بماند. به‌گفته نماینده مردم روستای ابوالفضل، مردم این روستا سال‌های زیادی است که در این منطقه ساکن هستند و ملکیت این زمین به قبل از انقلاب برمی‌گردد. با این حال، به دلیل ادعای مالکیت بنیاد مستضعفان، خدماتی دریافت نمی‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->